Mijn naam is Cerise van Brakel, werkzaam als logopediste in de paramedische zorgsector. Het is mijn passie om de persoonlijke communicatie te verbeteren.

Als logopediste begeleid ik mensen met een hulpvraag/klacht op het gebied van de communicatie. De aandachtsgebieden van logopedie zijn: stem, taal, eten en drinken, adem, gehoor en spraak. In de praktijk zie ik mensen van jong tot oud. Zo behandel ik slikproblemen bij baby’s, maar begeleid ik ook ouderen met spraakproblemen. Juist deze diversiteit maakt het vak logopedie zo uitdagend. 

Ik heb gestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht (HU). Na het behalen van mijn diploma “Bachelor of Science” heb ik ervaring opgedaan bij verschillende allround logopediepraktijken. In 2021 ben ik mijn eigen praktijk begonnen, met als uitgangspunt dat iedereen de aandacht en zorg krijgt die hij of zij verdient. Ik wil iedereen de mogelijkheid bieden om gehoord te worden. Persoonlijk contact is voor mij erg belangrijk. Graag maak ik met u een passend behandelplan.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie & Foniatrie (NVLF) en volgens de wet BIG sta ik geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Als jong professional is het belangrijk om zoveel mogelijk ervaring op te doen en van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte te blijven. Daarom volg ik jaarlijks diverse bij- en nascholingen en neem ik deel aan kwaliteitskringen.

Bent u benieuwd geworden naar wat ik voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op of vul direct het aanmeldformulier in voor het maken van een eerste afspraak.

Logopediste